Quantcast
Channel: اطلاعیه‌های مطبوعاتی – Justice for Iran
Viewing all articles
Browse latest Browse all 78

دیدار پنهانی پارلمان هلند با نمایندگان مدافع نقض حقوق بشر

$
0
0

اخباری به دست عدالت برای ایران رسیده که حاکی از آن است که سه نفر از اعضای مجلس شورای اسلامی قرار است این چهارشنبه، ۲۲خرداد (۱۲ ژوئن) در پارلمان هلند با اعضای کمیسیون خارجی این پارلمان دیدار و مذاکره کنند. موضوع و سایر جزئیات جلسه هادی شوشتری، احمد امیرآبادی فراهانی، شهروز برزگر کلشانی با نمایندگان پارلمان هلند از افکار عمومی در ایران و هلند پنهان نگاه داشته شده است.

تحقیقات عدالت برای ایران نشان می‌دهد که هر سه این نمایندگان، در موارد متعدد از اعمال خشونت‌های شدید، سرکوب و نقض حقوق شهروندان دفاع، و نقض حقوق بشر در ایران را توجیه کرده‌اند.

از جمله، احمد امیرآبادی در موارد متعدد، معترضانی را که در اعتراضات خیابانی شرکت کرده‌اند، اراذل و اوباش خوانده است. او در یک سخنرانی مدعی شد که دوتابعیتی‌هایی که در زندان هستند، مسئول «آشوب‌های خیابانی» هستند و گفت «اتاق فکری در وزارت امور خارجه آمریکا شکل گرفته که دو موضوع تحریم‌های اقتصادی و نافرمانی‌های مدنی از جمله آشوب‌های خیابانی را دنبال می‌کنند که در این اتاق نمایندگان رژیم صهیونیستی، منافقین و سلطنت طلبان حضور دارند.»

در چند سال گذشته، سپاه پاسداران و قوه قضاییه، چندین ایرانی را که ملیت کشورهای اروپایی یا آمریکا را دارند با اتهام جاسوسی زندانی کرده است.

هادی شوشتری در مصاحبه‌ای با خبرگزاری خانه ملت مدعی شد که وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی مطلوب است و تعیین گزارشگر ویژه سازمان ملل برای وضعیت حقوق بشر در ایران را توهین‌آمیز و دخالت در امور داخلی دانست.

شهروز برزگر کلشانی نیز   از کشتار کولبران حمایت کرده  و گفته است نیروهای مسلح اجازه دارند به کولبران تیراندازی کنند. کولبران که عمدتا کرد هستند، اجناس و کالاها را از مرز عراق با ایران، پیاده و روی پشت خود حمل می‌کنند و برای این کار، مزد اندکی می‌گیرند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر ایران کشتار خودسرانه کولبران غیرمسلح را «نقض قوانین ایران و تعهدات بین‌المللی» خوانده است.

بنا بر آمار سازمان‌های حقوق بشری، در سال گذشته خورشیدی، با شلیک مستقیم نیروهای انتظامی و امنیتی مرزی حداقل ۷۵ کولبر به قتل رسیده‌اند و ۱۸۰ تن از آنان زخمی شده‌اند.

نوانکه ترامپ استاد دانشگاه آمستردام و عضو هیئت مدیره عدالت برای ایران می‌گوید: « با تقدیر از تلاش‌های دستگاه دیپلماسی هلند برای تسهیل در روند عادی سازی روابط  ایران با جهان غرب و  یا بهتر است بگوییم با اتحادیه اروپا، می‌خواهیم تاکید کنیم که این روند می‌تواند و باید با احترام به موازین حقوق بشر و پاسخگویی درباره موارد نقض حقوق بشر  در گذشته و امروز ایران، انجام شود. »

روابط پارلمانی میان ایران و کشورهای اروپایی در پی اقدامات تروریستی علیه مخالفان جمهوری اسلامی در هلند، دانمارک و فرانسه که به تحریم دو تن از اعضای بلندپایه وزارت اطلاعات ایران انجامید، بسیار سرد شده بود.

شادی صدر، برنده جایزه لاله حقوق بشر هلند و مدیر اجرایی عدالت برای ایران، می‌گوید: «اگر خبرها در مورد این ملاقات پنهانی درست باشد، این سیگنال خطرناک را به ناقضان حقوق بشر و توجیه‌کنندگان آنها خواهد فرستاد که اهمیتی ندارد که ناقضان حقوق بشر ، چطور قوانین بین‌المللی یا داخلی را  به شدت نقض می‌کنند، آنها می‌توانند بی هیچ مزاحمتی از پاسخگویی شانه خالی کنند.»

در حال حاضر ۸۲ فرد و یک نهاد به دلیل دست داشتن در نقض گسترده و سازمان یافته حقوق بشر در ایران از سوی اتحادیه اروپا تحریم شده‌اند. این افراد به کشورهای اروپایی ممنوع الورود هستند و دارایی‌های آنها در این اتحادیه بلوکه می‌شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 78

Trending Articles